Αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά εκτός από την κρέμα γάλακτος. Ρίχνουμε μέσα το κοτόπουλο και ανακατεύουμε να πάει παντού το μείγμα της μουστάρδας. Σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε για 3-4 ώρες στο ψυγείο. Τα βγάζουμε από το ψυγείο και τα ρίχνουμε σε ένα ταψί ή πυρέξ. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς C για 35'-40' μέχρι να ψηθεί το κοτόπουλο. Ενδιάμεσα το ανακατεύουμε για να πάει παντού η σάλτσα. Όταν είναι έτοιμο το κοτόπουλο ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε για να ενωθεί με την σάλτσα που υπάρχει στο ταψί.
Κοτόπουλο με σάλτσα μουστάρδας
Λεπτομέρειες
- Λεπτομέρειες
- Κατηγορία: Πουλερικά
- Δημιουργηθηκε στις Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2013 09:42
- Γράφτηκε από τον/την Selenia
- Εμφανίσεις: 7105
Selenia
Πικάντικο κοτόπουλο, ψημένο σε σάλτσα μουστάρδας!!
4-6 άτομα
35'-40'
180 βαθμούς C

• • •
Υλικά |
2 στήθη κοτόπουλο φιλέτο, σε κομματάκια
Αλάτι, πιπέρι
1 κούπα κρασί
4-5 σκελίδες σκόρδο (λιωμένες)
4-5 κ.σ. μουστάρδα
6-7 κ.σ. ελαιόλαδο
1 φύλλο δάφνης
8-10 κ.σ. κρέμα γάλακτος
Αλάτι, πιπέρι
1 κούπα κρασί
4-5 σκελίδες σκόρδο (λιωμένες)
4-5 κ.σ. μουστάρδα
6-7 κ.σ. ελαιόλαδο
1 φύλλο δάφνης
8-10 κ.σ. κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση |
Μικρά μυστικά |
Όσο είναι στο ψυγείο ανακατεύουμε το κοτόπουλο κατά διαστήματα. Σερβίρεται με πιλάφι ή τηγανιτές πατάτες.
Διαβάστε Περισσότερα...