Πλένουμε τα ψάρια και τα στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας. Τα χαράζουμε από πάνω σε 2-3 σημεία. Τα τρίβουμε μέσα και έξω με 1-2 φέτες λεμονιού. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το σκόρδο, το μαϊντανό, τη ρίγανη, το θυμάρι και το αλατοπίπερο. Ανοίγουμε την κοιλιά των ψαριών και μοιράζουμε στο καθένα το μείγμα των μυρωδικών. Βάζουμε 1-2 ροδέλες λεμονιού στο καθένα και από 1 φύλλο δάφνης. Πασπαλίζουμε τα ψάρια και από τις δύο μεριές με αλατοπίπερο, ρίγανη, θυμάρι και τα περιχύνουμε με λίγο λάδι.
Βάζουμε στο ταψί λίγο ελαιόλαδο και 1/2 φλ.τσ. νερό. Κατόπιν απλώνουμε φέτες λεμονιού και από πάνω τα κλωνάρια από το δεντρολίβανο. Τοποθετούμε από πάνω τα ψάρια και απλώνουμε πάνω τους 3-4 ροδέλες λεμονιού.
Πλένουμε τις πατάτες τις πασπαλίζουμε με ρίγανη, θυμάρι, αλατοπίπερο και τους ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο. Τις βάζουμε στο ταψί και τις απλώνουμε ανάμεσα στα ψάρια.
Ψήνουμε στους 190-200 βαθμούς C, για 40'-45' ή μέχρι να ψηθούν οι πατάτες και τα ψάρια.
Όταν ψηθούν τα περιχύνουμε με χυμό λεμόνι.
Βάζουμε στο ταψί λίγο ελαιόλαδο και 1/2 φλ.τσ. νερό. Κατόπιν απλώνουμε φέτες λεμονιού και από πάνω τα κλωνάρια από το δεντρολίβανο. Τοποθετούμε από πάνω τα ψάρια και απλώνουμε πάνω τους 3-4 ροδέλες λεμονιού.
Πλένουμε τις πατάτες τις πασπαλίζουμε με ρίγανη, θυμάρι, αλατοπίπερο και τους ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο. Τις βάζουμε στο ταψί και τις απλώνουμε ανάμεσα στα ψάρια.
Ψήνουμε στους 190-200 βαθμούς C, για 40'-45' ή μέχρι να ψηθούν οι πατάτες και τα ψάρια.
Όταν ψηθούν τα περιχύνουμε με χυμό λεμόνι.
Διαβάστε Περισσότερα...