Ρίχνουμε το λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε για λίγα λεπτά το κρεμμυδάκι, την πιπεριά και το σκόρδο.
Βράζουμε το ρύζι για 20' ή ανάλογα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Το στραγγίζουμε αν χρειαστεί και το αφήνουμε να κρυώσει.
Ντρέσινγκ: Σε ένα σέικερ βάζουμε τη μουστάρδα, τη μαγιονέζα, το ξύδι, το λάδι και αλατοπίπερο και τα χτυπάμε.
Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύουμε το ρύζι, το κοτόπουλο, τα σοταρισμένα λαχανικά και το τυρί.
Περιχύνουμε από πάνω με το ντρέσινγκ. Η σαλάτα σερβίρεται σε θερμοκρασία δωματίου ή από το ψυγείο.
Βράζουμε το ρύζι για 20' ή ανάλογα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Το στραγγίζουμε αν χρειαστεί και το αφήνουμε να κρυώσει.
Ντρέσινγκ: Σε ένα σέικερ βάζουμε τη μουστάρδα, τη μαγιονέζα, το ξύδι, το λάδι και αλατοπίπερο και τα χτυπάμε.
Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύουμε το ρύζι, το κοτόπουλο, τα σοταρισμένα λαχανικά και το τυρί.
Περιχύνουμε από πάνω με το ντρέσινγκ. Η σαλάτα σερβίρεται σε θερμοκρασία δωματίου ή από το ψυγείο.
Διαβάστε Περισσότερα...