Σε ένα μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι και προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και τη σόδα. Τα ανακατεύουμε και ρίχνουμε σιγά σιγά το νερό. Ανακατεύουμε καλά, να ενωθούν όλα τα υλικά μας και να έχουμε ένα σχετικά πηχτό χυλό. Βουτάμε μέσα ένα ένα, τα ψάρια ή τα θαλασσινά μας, προσέχουμε να καλυφτούν καλά και τα τηγανίζουμε σε μπόλικο καυτό λάδι.
Κουρκούτι για ψάρια & θαλασσινά
Λεπτομέρειες
- Λεπτομέρειες
- Κατηγορία: Σάλτσες/Σως
- Δημιουργηθηκε στις Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2013 08:12
- Γράφτηκε από τον/την Selenia
- Εμφανίσεις: 12810
Selenia
Κουρκούτι για να τηγανίσουμε τα ψάρια και τα θαλασσινά μας!
4 άτομα
• • • • • • •
Υλικά |
200 γρ. φαρίνα
1/4 κ.γ. σόδα
1 φλ.τσ. νερό
Αλάτι
Πιπέρι
1/4 κ.γ. σόδα
1 φλ.τσ. νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση |
Μικρά μυστικά |
Αν ο χυλός μας είναι πολύ πηχτός προσθέτουμε και άλλο νερό, αν είναι αραιός προσθέτουμε λίγο ακόμη αλεύρι.
Διαβάστε Περισσότερα...