Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα και ρίχνουμε το αλεύρι μέχρι να πάρει χρώμα. Στη συνέχεια προσθέτουμε το νερό ή το ζωμό και ανακατεύουμε καλά για να μη σβολιάσει η κρέμα. Ρίχνουμε το μοσχοκάρυδο, το αλατοπίπερο και τέλος την παρμεζάνα. Ανακατεύουμε και περιχύνουμε το κρεατικό που συνοδεύει.
Σάλτσα Παρμεζάνας
Λεπτομέρειες
- Λεπτομέρειες
- Κατηγορία: Σάλτσες/Σως
- Δημιουργηθηκε στις Τετάρτη, 04 Ιουλίου 2012 09:42
- Γράφτηκε από τον/την Selenia
- Εμφανίσεις: 22703
Selenia
Μια σάλτσα με παρμεζάνα που συνδιάζεται πολύ ωραία με κεφτεδάκια
• • • •
Υλικά |
2 κ.σ. βούτυρο
2-3 κ.σ. αλεύρι
2 φλ. τριμμένη παρμεζάνα
1 ποτήρι νερό (χλιαρό) ή ζωμό της προτίμησής μας
Αλάτι
Μοσχοκάρυδο τριμμένο
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
2-3 κ.σ. αλεύρι
2 φλ. τριμμένη παρμεζάνα
1 ποτήρι νερό (χλιαρό) ή ζωμό της προτίμησής μας
Αλάτι
Μοσχοκάρυδο τριμμένο
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση |
Μικρά μυστικά |
Μπορείτε να τη σερβίρεται μαζί με κεφτεδάκια, ταιριάζει υπέροχα.
Διαβάστε Περισσότερα...