Καθαρίζουμε και πλένουμε το σπανάκι. Το βάζουμε σε μία κατσαρόλα να σοταριστει και να βγάλει τα υγρά του. Το βγάζουμε από την κατσαρόλα, το σουρώνουμε και το αφήνουμε στο σουρωτήρι μέχρι να στραγγίξουν εντελώς όλα τα υγρά. Το βάζουμε σε μούλτι ή μπλέντερ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά (εκτός από τα μακαρόνια, τη φέτα και την ντομάτα) και τα λιώνουμε καλά. Αν χρειαστεί ρίχνουμε και λίγο νερό για να γίνει πιο λεία η σάλτσα.
Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα ζυμαρικά, σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Τα σουρώνουμε, τους ρίχνουμε λίγο λάδι και τα ανακατεύουμε.
Βάζουμε σε ένα πιάτο τα ζυμαρικά, προσθέτουμε από πάνω σάλτσα και κατόπιν ρίχνουμε τη ντομάτα και τη φέτα.
Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα ζυμαρικά, σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Τα σουρώνουμε, τους ρίχνουμε λίγο λάδι και τα ανακατεύουμε.
Βάζουμε σε ένα πιάτο τα ζυμαρικά, προσθέτουμε από πάνω σάλτσα και κατόπιν ρίχνουμε τη ντομάτα και τη φέτα.
Διαβάστε Περισσότερα...