Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί, χωρίς να διαλύσουμε τη μαγιά σε νερό και ζυμώνουμε για 10 περίπου λεπτά.
2) ώστε να γίνει έτσι
3) Αφήνουμε το ζυμάρι να ξεκουραστεί σε θερμοκρασία δωματίου για 20΄ ώστε να γίνει έτσι
4) Χωρίζουμε σε τρία ίσα μέρη
5) ώστε να βγουν τρεις φρατζόλες τις οποίες και χαράζουμε
6) Έπειτα φουρνίζουμε στους 200 βαθμούς για 30 με 40 λεπτά και καλή όρεξη!
2) ώστε να γίνει έτσι
3) Αφήνουμε το ζυμάρι να ξεκουραστεί σε θερμοκρασία δωματίου για 20΄ ώστε να γίνει έτσι
4) Χωρίζουμε σε τρία ίσα μέρη
5) ώστε να βγουν τρεις φρατζόλες τις οποίες και χαράζουμε
6) Έπειτα φουρνίζουμε στους 200 βαθμούς για 30 με 40 λεπτά και καλή όρεξη!
Διαβάστε Περισσότερα...