Αρχικά κόβουμε τα υλικά μας
2) Ετοιμάζουμε τη σάλτσα μας ενσωματώνοντας όλα τα υλικά
3) Αφου διαλύσουμε τη μαγιά στο αραιωμένο γάλα μας, προσθέτουμε το αλάτι το ελαιόλαδο και σιγά σιγά ρίχνουμε το αλεύρι.
4) Ζυμώνουμε και προσθέτουμε αλεύρι μέχρι η ζύμη να μην κολλάει στα χέρια μας. Αφήνουμε να ξεκουραστει περίπου 45 λεπτά
5) Απλώνουμε στο ταψί και ρίχνουμε πρώτη τη σάλτσα μας.
6) Επειτα βάζουμε λίγο τυράκι για να κολλήσουν τα υπόλοιπα υλικά μας και μετά ακολουθούν η πιπεριά, το λουκάνικο, το ζαμπόν και τέλος το υπόλοιπο τυρι μας.
7) Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να πάρει καλό χρώμα.
8) Καλή όρεξη!!!
2) Ετοιμάζουμε τη σάλτσα μας ενσωματώνοντας όλα τα υλικά
3) Αφου διαλύσουμε τη μαγιά στο αραιωμένο γάλα μας, προσθέτουμε το αλάτι το ελαιόλαδο και σιγά σιγά ρίχνουμε το αλεύρι.
4) Ζυμώνουμε και προσθέτουμε αλεύρι μέχρι η ζύμη να μην κολλάει στα χέρια μας. Αφήνουμε να ξεκουραστει περίπου 45 λεπτά
5) Απλώνουμε στο ταψί και ρίχνουμε πρώτη τη σάλτσα μας.
6) Επειτα βάζουμε λίγο τυράκι για να κολλήσουν τα υπόλοιπα υλικά μας και μετά ακολουθούν η πιπεριά, το λουκάνικο, το ζαμπόν και τέλος το υπόλοιπο τυρι μας.
7) Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να πάρει καλό χρώμα.
8) Καλή όρεξη!!!
Διαβάστε Περισσότερα...