Διαλύουμε τη μαγιά σε λίγο από χλιαρό νερό και την αφήνουμε να φουσκώσει. Στη συνέχεια βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολ εκτός από το νερό και ρίχνουμε το μείγμα της μαγιάς και όσο ακόμη νερό χρειαστεί. Ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μία ζύμη απαλή που δεν κολλάει στα χέρια. Την αφήνουμε σκεπασμένη με πετσέτα ή ζελατίνα για 25'-30', μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο.
Στη συνέχεια ανοίγουμε σε φύλλο πάχους 2-3 εκ. και βάζουμε σε λαδωμένο ταψί ή με λαδόκολλα.
Στη συνέχεια ανοίγουμε σε φύλλο πάχους 2-3 εκ. και βάζουμε σε λαδωμένο ταψί ή με λαδόκολλα.
Διαβάστε Περισσότερα...