Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι και το αλάτι, ρίχνουμε τη ζάχαρη, το λάδι, τη μαγιά και το νερό. Ζυμώνουμε για 10' μέχρι να γίνει η ζύμη λεία και ελαστική. Την αφήνουμε να σταθεί για 2 ώρες (να διπλασιαστεί σε όγκο).
Τη χωρίζουμε σε 8 κομμάτια και πλάθουμε σε ψωμάκια. Τα βρέχουμε, τα χαράζουμε σε 2-3 σημεία από πάνω με μαχαίρι και τα πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς C για 15'-20', μέχρι να ροδίσουν.
Τη χωρίζουμε σε 8 κομμάτια και πλάθουμε σε ψωμάκια. Τα βρέχουμε, τα χαράζουμε σε 2-3 σημεία από πάνω με μαχαίρι και τα πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς C για 15'-20', μέχρι να ροδίσουν.
Διαβάστε Περισσότερα...