Χτυπάμε τους κρόκους, το χυμό λεμόνι, τη μουστάρδα, το αλατοπίπερο και ρίχνουμε λίγο λίγο το λάδι. Ανακατεύουμε μέχρι να γίνει λείο το μείγμα μας.
Μαγιονέζα
Λεπτομέρειες
- Λεπτομέρειες
- Κατηγορία: Σάλτσες/Σως
- Δημιουργηθηκε στις Δευτέρα, 09 Ιουλίου 2012 12:20
- Γράφτηκε από τον/την Selenia
- Εμφανίσεις: 6123
Selenia
Εύκολη και γρήγορη σπιτική μαγιονέζα

• •
Υλικά |
2 κρόκοι αβγού
1/2 λεμόνι (χυμός)
1 κ.σ. μουστάρδα
150 ml ελαιόλαδο
150 ml ηλιέλαιο
Αλάτι
Πιπέρι
1/2 λεμόνι (χυμός)
1 κ.σ. μουστάρδα
150 ml ελαιόλαδο
150 ml ηλιέλαιο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση |
Μικρά μυστικά |
Αν θέλουμε ρίχνουμε και διάφορα μυρωδικά. Οι κρόκοι μπορεί να είναι και βρασμένοι. Όλα τα υλικά θα πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου για να μην κόψει η μαγιονέζα.
Διατηρείται στο ψυγείο για 1 εβδομάδα.
Διατηρείται στο ψυγείο για 1 εβδομάδα.
Διαβάστε Περισσότερα...