Βάζουμε στο μπολ του μίξερ τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη και χτυπάμε μέχρι να αφρατέψει. Κοσκινίζουμε τη φαρίνα και το μπέικιν πάουντερ, προσθέτουμε τις βανίλιες, το αλάτι και το ξύσμα.Στη συνέχεια ρίχνουμε στο μείγμα με τη μαργαρίνη εναλλάξ με τον χυμό,ανακατεύοντας απαλά μέχρι να ενωθούν. Ρίχνουμε το μείγμα σε φόρμα που την έχουμε αλείψει με μαργαρίνη.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς C για 50'-60'. Όταν κρυώσει το βγάζουμε από τη φόρμα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς C για 50'-60'. Όταν κρυώσει το βγάζουμε από τη φόρμα.
Σχόλια
Τροφοδοσία RSS για τα σχόλια αυτού του άρθρου.