Χτυπάμε τα αβγά με τη ζάχαρη για 10' στο μίξερ. Προσθέτουμε το γάλα σιγά σιγά και ρίχνουμε το αλεύρι, το σιμιγδάλι τη βανίλια, τη μαστίχα και το αλάτι ενσωματώνοντάς τα απαλά στο υπόλοιπο μείγμα.
Βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί 28-30 cm και ψήνουμε στους 180 βαθμούς C για 50'.
Σιρόπι: Ρίχνουμε τα υλικά του σε μία κατσαρόλα και όταν αρχίσει να βράζει το αφήνουμε για 5' ακόμη.
Όταν το γλυκό κρυώσει το περιχύνουμε κουταλιά-κουταλιά με το καυτό σιρόπι.
Αφού απορροφήσει το σιρόπι το κόβουμε σε μερίδες.
Βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί 28-30 cm και ψήνουμε στους 180 βαθμούς C για 50'.
Σιρόπι: Ρίχνουμε τα υλικά του σε μία κατσαρόλα και όταν αρχίσει να βράζει το αφήνουμε για 5' ακόμη.
Όταν το γλυκό κρυώσει το περιχύνουμε κουταλιά-κουταλιά με το καυτό σιρόπι.
Αφού απορροφήσει το σιρόπι το κόβουμε σε μερίδες.
Σχόλια
Τροφοδοσία RSS για τα σχόλια αυτού του άρθρου.