Βάζουμε σε ένα μπολ τα στερεά υλικά και τα ανακατεύουμε. Προσθέτουμε σιγά σιγά το νερό και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε έναν αρκετά πηχτό χυλό. Λαδώνουμε και αλευρώνουμε ένα αντικολλητικό ταψί και ρίχνουμε μέσα το μείγμα μας. Αν θέλουμε απλώνουμε από πάνω διάσπαρτα τα αμύγδαλα. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς C για περίπου 35'-40' ή μέχρι να ροδίσει από πάνω.
Όταν είναι έτοιμο το βγάζουμε από το φούρνο και το τρυπάμε από πάνω με μία οδοντογλυφίδα σε διάφορα σημεία. Βράζουμε το σιρόπι για 4'-5' λεπτά και κατόπιν περιχύνουμε το ζεστό γλυκό, κουταλιά κουταλιά. Αφού τραβήξει όλο το σιρόπι το κόβουμε σε κομμάτια.
Όταν είναι έτοιμο το βγάζουμε από το φούρνο και το τρυπάμε από πάνω με μία οδοντογλυφίδα σε διάφορα σημεία. Βράζουμε το σιρόπι για 4'-5' λεπτά και κατόπιν περιχύνουμε το ζεστό γλυκό, κουταλιά κουταλιά. Αφού τραβήξει όλο το σιρόπι το κόβουμε σε κομμάτια.
Διαβάστε Περισσότερα...