Κόβουμε το ζαμπόν σε λεπτά κομμάτια, προσθέτουμε το τυρί, το αλάτι, το πιπέρι, τα μανιτάρια (στραγγισμένα και κομμένα) και τη μισή κρέμα γάλακτος.
Διπλώνουμε ή τυλίγουμε τις κρέπες, τις περιχύνουμε με την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος και με τριμμένο τυρί και τις ψήνουμε στους 150 Βαθμούς για 20' περίπου.
Διπλώνουμε ή τυλίγουμε τις κρέπες, τις περιχύνουμε με την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος και με τριμμένο τυρί και τις ψήνουμε στους 150 Βαθμούς για 20' περίπου.
Σχόλια
Τροφοδοσία RSS για τα σχόλια αυτού του άρθρου.