Σε ένα μπόλ βάζουμε τους κιμάδες, τα ψίχουλα του ψωμιού, την κρέμα γάλακτος, το αυγό, το κρεμμύδι, το μοσχοκάρυδο, και το αλατοπίπερο. Τα ανακατεύουμε για 7'-8' μέχρι να ενωθούν καλά. Πλάθουμε σε αρκετά μικρά κεφτεδάκια. Βάζουμε λίγο βούτυρο σε ένα τηγάνι και αφού ζεσταθεί ρίχνουμε τα κεφτεδάκια και τα ροδίζουμε από όλες τις μεριές.
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε το νερό και όταν ζεσταθεί διαλύουμε μέσα τους κύβους. Προσθέτουμε τα κεφτεδάκια και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 30'. Κατόπιν αφαιρούμε τα κεφτεδάκια με μία τρυπητή κουτάλα και τα βάζουμε σε ένα πιάτο. Προσθέτουμε στο ζωμό την κρέμα γάλακτος, μοσχοκάρυδο και αλατοπίπερο και ανακατεύουμε. Βάζουμε σε ένα ποτήρι λίγο νερό, ρίχνουμε μέσα το αλεύρι και ανακατεύουμε να διαλυθεί καλά. Ρίχνουμε το μείγμα του αλευριού στην κατσαρόλα, ανακατεύουμε και το αφήνουμε να σιγοβράσει για 2'-3' ακόμη μέχρι να δέσει η σάλτσα μας. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από το μάτι και ξαναρίχνουμε μέσα τους κεφτέδες.
Σερβίρουμε τα κεφτεδάκια συνοδευμένα με ζυμαρικά, πατάτες ή ρύζι και τα περιχύνουμε από πάνω με τη σάλτσα μας.
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε το νερό και όταν ζεσταθεί διαλύουμε μέσα τους κύβους. Προσθέτουμε τα κεφτεδάκια και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 30'. Κατόπιν αφαιρούμε τα κεφτεδάκια με μία τρυπητή κουτάλα και τα βάζουμε σε ένα πιάτο. Προσθέτουμε στο ζωμό την κρέμα γάλακτος, μοσχοκάρυδο και αλατοπίπερο και ανακατεύουμε. Βάζουμε σε ένα ποτήρι λίγο νερό, ρίχνουμε μέσα το αλεύρι και ανακατεύουμε να διαλυθεί καλά. Ρίχνουμε το μείγμα του αλευριού στην κατσαρόλα, ανακατεύουμε και το αφήνουμε να σιγοβράσει για 2'-3' ακόμη μέχρι να δέσει η σάλτσα μας. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από το μάτι και ξαναρίχνουμε μέσα τους κεφτέδες.
Σερβίρουμε τα κεφτεδάκια συνοδευμένα με ζυμαρικά, πατάτες ή ρύζι και τα περιχύνουμε από πάνω με τη σάλτσα μας.
Διαβάστε Περισσότερα...