Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα σέικερ και τα ανακινούμε καλά. Πριν ρίξουμε το ντρέσινγκ πάνω στη σαλάτα μας, το αφήνουμε να δέσει για τουλάχιστον 20', σε θερμοκρασία δωματίου & όχι στο ψυγείο.
Σπιτικό Ντρέσινγκ για Σαλάτα
Λεπτομέρειες
- Λεπτομέρειες
- Κατηγορία: Σάλτσες/Σως
- Δημιουργηθηκε στις Σάββατο, 10 Αυγούστου 2013 23:22
- Γράφτηκε από τον/την Selenia
- Εμφανίσεις: 7250
Selenia
Μια απλή και εύκολη συνταγή για να φτιάξετε ένα νόστιμο ντρέσινγκ για να συνοδεύσει τις σαλάτες σας!

• • • •
Υλικά |
4-5 κ.σ. ελαιόλαδο
2-3 κ.σ. ξύδι από κόκκινο κρασί
1 κ.σ. χυμό λεμόνι
1-2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένο
1 κ.σ. ζάχαρη
1 κ.γ. αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2-3 κ.σ. ξύδι από κόκκινο κρασί
1 κ.σ. χυμό λεμόνι
1-2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένο
1 κ.σ. ζάχαρη
1 κ.γ. αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση |
Μικρά μυστικά |
Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το ξύδι και το χυμό λεμονιού με βαλσάμικο ή ξύδι με εστραγκόν. Ακόμη, μπορούμε να αντικαταστήσουμε το σκόρδο με σκόρδο σε σκόνη και να προσθέσουμε και λίγη μουστάρδα.
Διαβάστε Περισσότερα...