Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Τα σουρώνουμε, τα αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και τα βάζουμε σε μία σαλατιέρα. Βράζουμε τον αρακά και το καλαμπόκι και τα αφήνουμε λίγο να κρυώσουν. Στη συνέχεια τα προσθέτουμε στη σαλατιέρα και τα ανακατεύουμε. Κόβουμε τις πιπεριές σε μικρά κομματάκια. Αφαιρούμε τα κουκούτσια από τις ελιές και τις κόβουμε σε ροδέλες. Ρίχνουμε τις ελιές και τις πιπεριές στη σαλατιέρα και τα ανακατεύουμε όλα μαζί.
Σος: Βάζουμε σε ένα βαζάκι το λάδι, το ξύδι, το αλατοπίπερο, την πάπρικα, το γιαούρτι και τη μαγιονέζα το κλείνουμε και τα χτυπάμε για να ενωθούν καλά.
Περιχύνουμε τη σαλάτα με τη σος και τη βάζουμε για 25'-30' στο ψυγείο. Κατόπιν τη σερβίρουμε.
Σος: Βάζουμε σε ένα βαζάκι το λάδι, το ξύδι, το αλατοπίπερο, την πάπρικα, το γιαούρτι και τη μαγιονέζα το κλείνουμε και τα χτυπάμε για να ενωθούν καλά.
Περιχύνουμε τη σαλάτα με τη σος και τη βάζουμε για 25'-30' στο ψυγείο. Κατόπιν τη σερβίρουμε.
Διαβάστε Περισσότερα...