Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το αλάτι, τις σταγόνες κουβερτούρας και τη μαγειρική σόδα και τα ανακατεύουμε.
Κάνουμε μία λακκούβα στο κέντρο και ρίχνουμε την υγρή σόδα, το ξύδι και τις βανίλιες. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί, μέχρι να ενωθούν καλά όλα τα υλικά.
Αλείφουμε με λίγο ταχίνι μία φόρμα 20-24 εκ. και την πασπαλίζουμε με αλεύρι . Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς C για 30'.
Κάνουμε μία λακκούβα στο κέντρο και ρίχνουμε την υγρή σόδα, το ξύδι και τις βανίλιες. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί, μέχρι να ενωθούν καλά όλα τα υλικά.
Αλείφουμε με λίγο ταχίνι μία φόρμα 20-24 εκ. και την πασπαλίζουμε με αλεύρι . Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς C για 30'.
Διαβάστε Περισσότερα...