Πλένουμε το κοτόπουλο και το στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το χυμό λεμονιού, το τζίντζερ, το σκόρδο, την κόκκινη πιπεριά, το αλάτι, τη ζάχαρη και το μέλι. Βάζουμε το κοτόπουλο στο μείγμα μπαχαρικών και ανακατεύουμε να καλυφτεί καλά. Το αφήνουμε να μαριναριστεί για περίπου 45'.
Προθερμαίνουμε το γκριλ του φούρνου σε μέτρια θερμοκρασία. Προσθέτουμε το κόλιανδρο και την πράσινη πιπεριά στο κοτόπουλο και ανακατεύουμε. Βάζουμε το κοτόπουλο σε ένα ρηχό ταψί και ρίχνουμε από πάνω τη μαρινάδα. Απλώνουμε από πάνω το ηλιέλαιο με ένα πινέλο.
Τα βάζουμε στο γκριλ για 15'-20', μέχρι να ψηθούν και να ροδίσουν.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το χυμό λεμονιού, το τζίντζερ, το σκόρδο, την κόκκινη πιπεριά, το αλάτι, τη ζάχαρη και το μέλι. Βάζουμε το κοτόπουλο στο μείγμα μπαχαρικών και ανακατεύουμε να καλυφτεί καλά. Το αφήνουμε να μαριναριστεί για περίπου 45'.
Προθερμαίνουμε το γκριλ του φούρνου σε μέτρια θερμοκρασία. Προσθέτουμε το κόλιανδρο και την πράσινη πιπεριά στο κοτόπουλο και ανακατεύουμε. Βάζουμε το κοτόπουλο σε ένα ρηχό ταψί και ρίχνουμε από πάνω τη μαρινάδα. Απλώνουμε από πάνω το ηλιέλαιο με ένα πινέλο.
Τα βάζουμε στο γκριλ για 15'-20', μέχρι να ψηθούν και να ροδίσουν.
Διαβάστε Περισσότερα...